IAA Global Conference . 2-3 October. Bucharest Privacy Policy – IAA

Privacy Policy

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

   

ANGAJAMENTUL NOSTRU CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

 

Valorile noastre fundamentale sunt definite de protecția și transparența totală în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cadrul activităților noastre.

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie categoriile datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm, modalitățile și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal, precum și drepturile și opțiunile de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu dumneavoastră, cel mai adesea pentru a vă ține la curent cu cele mai recente evoluții sau evenimente din domeniul IAA.

Vă rugăm să consultați și Termenii și Condițiile și Politica privind Cookies disponibile la adresa http://www.creativity4better.com/ unde este detaliat modul în care utilizăm cookie-urile și alte tehnologii similare prin intermediul paginii noastre de internet.

 

OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER  PERSONAL

 

Operatorul în relația cu datele dvs. cu caracter personal este IAA ROMANIA cu sediu în Calea Victoriei, nr. 126, etaj 3, Bucureşti, 228/PJ/1993; RO 9941642 „IAA”).

 

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE 

 

Ca vizitator, nu trebuie să prezentați date cu caracter personal în scopul utilizării acestui Site web. Cu toate acestea, datele cu caracter personal care sunt în mod expres și voluntar furnizate de către vizitatori pot fi colectate prin intermediul acestui Site web. Dacă este cazul, (site-ul web găzduiește orice sisteme sau aplicații folosite pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru diverse scopuri, de exemplu, recrutarea), acordul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale care vor fi colectate de către respectivul operator de date cu caracter personal în conformitate cu legislația de protecție a datelor personale și informațiile specifice privind colectarea datelor personale și prelucrarea va fi furnizat înainte ca orice date cu caracter personal să fie colectate și prelucrate.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include:

  • Informații de contact, cum ar fi numele dumneavoastră, denumirea postului, fotografia, adresa poștală, inclusiv adresa de domiciliu, în cazul în care ne-ați comunicat-o, adresa profesională, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, numărul de fax și adresa de e-mail;
  • Informații suplimentare prelucrate în contextul unui raport contractual cu IAA sau comunicate în mod voluntar de către dumneavoastră, cum ar: fi instrucțiuni acordate, plăți efectuate, informații privind orice activități desfășurate;
  • Nu com colecta și prelucra categorii speciale de date cu caracter personal;
  • Detalii ale vizitelor dumneavoastră pe site sau orice alte detalii cu privire la modul în care interacționați cu noi;
  • Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastră de internet colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
 

Site-urile și aplicațiile noastre pot conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate preum și alți terți. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

De asemenea, există posibilitatea ca site-ul web să vă conecteze la site-uri de socializare sau alte platforme de comunicare și sharing. Dacă există astfel de conexiuni, vă rugăm să fiți conștient de faptul că vă distribuiți informațiile despre profilul dumneavoastră in funcție de setările platformei dumneavoastră de socializare. Accesați platforma socială relevantă și examinați politica sa de confidențialitate pentru a înțelege modul în care datele dumneavoastră personale sunt partajate și utilizate în acest context. Orice date cu caracter personal sau alte informații cu care contribuiți la orice Aplicație Social Media pot fi citite, colectate și utilizate de către alți utilizatori ai acelei Aplicații de Social Media, asupra cărora avem un control limitat sau niciun control. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru utilizarea, folosirea necorespunzătoare sau însușirea ilegală a oricăror date cu caracter personal sau alte informații cu care contribuiți la orice Aplicație de Social Media.

Atunci cand vizitati un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvăluiți anumite informații despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat în website-ul nostru, paginile vizitate. Este posibil ca IAA să înregistreze aceste informații pentru o perioadă de timp determinată. IAA folosește servicii externe de analiză a traficului, dar fără a se limita la Google Analytics. Aceste date sunt folosite exclusiv de către IAA pentru îmbunătățirea site-ului și serviciilor noastre, dar și pentru asigurarea securității site-ului nostru. În nicio circumstanță IAA nu utilizează datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

 

TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte;
  • Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale a operatorului;
  • Prelucrarea este efectuată în temeiul consimțământului dumneavoastră;
  • Prelucrarea este necesară în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau ale altei persoane fizice;
  • Prelucrarea se referă la date personale publice, la știri, reportaje sau alte comunicate de presă, biografie sau informații de notorietate.
  • Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale IAA sau ale unui terț (e.g. când prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care este parte organizația dumneavoastră), cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese;
 

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

 

Vă putem folosi datele cu caracter personal în următoarele scopuri („Scopuri Permise”):

  • Oferirea de servicii, parteneriate, informații, știri precum și orice alte scopuri rezonabile legate de obiectul de activitate ale IAA;
  • Gestionarea și administrarea relației contractuale cu partenerii noștri;
  • Respectarea obligațiilor noastre legale (cum ar fi de exemplu obligații în materia combaterii spălării banilor și finanțării actelor de terorism, obligații de raportare către autoritățile fiscale);
  • Gestionarea securității și accesului în sediile noastre, gestionarea utilizării sistemelor IT utilizate de IAA (e.g. pagina de internet, platformele de management a datelor, sistemele de comunicații utilizate), inclusiv prevenirea și detectarea amenințărilor de securitate, a fraudelor sau a altor activități neautorizate sau malițioase;
  • În scopul exercitării și/sau apărării drepturilor și intereselor noastre;
  • Analizarea și îmbunătățirea serviciilor și comunicărilor noastre către dumneavoastră, inclusiv  (întrucât avem un interes legitim să ne îmbunătățim în mod continuu serviciile) efectuarea de sondaje în rândul partenerilor cu privire la nivelul de satisfacție cu privire la activitățile IAA;
  • În orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus, sau în orice alt scop pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislației aplicabile.

De asemenea, pe baza consimțământului dumneavoastră, vă putem transmite diverse comunicări prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent cu privire la ultimele evoluții în domeniul publicității precum și orice alte domenii de interes, anunțuri și alte informații cu privire la serviciile, produsele, evenimentele și proiectele IAA sau alte evenimente promoționale și/ sau în scop de marketing.

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la activitățile IAA sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții precum și alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web.

De asemenea, atunci când vă înregostrați la newsletter-ul nostru, primiți un anumit raport, sau completați un formular de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne furnizați atât o adresa de email, cat și un nume, și uneori alte informații necesare pentru personalizarea comunicării către dvs. Aceste date sunt păstrate până la revocarea consimțământului sau până când activitatea dvs. ne arată că nu mai sunteți interesat de comunicarea noastră.

În ceea ce privește comunicările primite de la noi, puteți, de asemenea, să vă retrageți consimțământul în orice moment prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecărui mesaj primit prin e-mail de la noi.

În anumite situații și având în vedere obiectul de activitate și scopurile IAA, ne putem baza activitățile de marketing și promovare pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea noastră. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în acest scop.

 

STOCAREA ȘI PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

 

Datele personale colectate sunt înregistrate, utilizate, stocate și organizate pe servere protejate, unde este găzduit și site-ul propriu-zis, precum și pe orice alte suporturi care permit astfel de operațiuni, în condiții de securitate optimă, prin mijloace adecvate. Pentru găzduirea în siguranță a datelor personale, folosim serviciile unor firme specializate din Uniunea Europeană, care acționeaza în calitate de persoane împuternicite de către IAA.

Trebuie să aveți în vedere ca transmisia de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură. Cauzele pot fi numeroase, cum ar fi, dar fără a se limita la: conexiunea dvs. nesigura de wi-fi, viruși sau programe te tip troian/malware, accesul direct al altor persoane etc. În consecință, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informația personala, IAA nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către IAA pe orice canal de comunicare.

În momentul în care primim informațiile transmise de dvs., vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, prin implementarea de masuri care să împiedice accesul neautorizat, utilizarea necorespunzatoare, modificarea, distrugerea ilegală sau accidentală și pierderile accidentale.

 

DEZVĂLUIREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

 

Putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal către consultanți sau experți sau alte entități în contextul furnizării activităților IAA (cum ar fi: furnizori de servicii de pregătire profesională, furnizori de servicii cloud, telefonie, e-mail, membrilor IAA, partenerilor IAA, furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plată/bancare, furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing, furnizorilor de servicii de cercetare de piață, societăților de asigurare, furnizorilor de servicii IT, alte entități cu care putem dezvolta programe comune de activități, etc).

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

 

TRANSFERUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL ÎN STRĂINĂTATE

 

Putem să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în state ce fac parte din Spațiul Economic European sau în state care au fost recunoscute de Comisia Europeană ca asigurând un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, dacă acest transfer este necesar pentru prelucrarea conform Scopurile Permise descrise mai sus.

În situații excepționale, dacă este necesar pentru Scopurile Permise, putem transfera datele dumneavoastră cu caracter personal în state terțe care nu au fost recunoscute de Comisia Europeană ca asigurând un nivel adecvat de protecție.

Ne vom asigura că aceste transferuri internaționale sunt efectuate sub rezerva unor măsuri de protecție adecvate (cum ar fi, în baza unor Clauze Contractuale Standard aprobate de Comisia Europeana) așa cum se impune prin Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 sau prin alte dispoziții legale aplicabile. Ne puteți contacta în orice moment, folosind datele de contact de mai jos, dacă doriți informații suplimentare cu privire la aceste măsuri de protecție.

 

ACTUALIZAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

 

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere adresată nouă, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@creativity4better.com.

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere decurgând din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizați.

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

 

IAA a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și a criteriilor specifice pentru păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (inclusiv conform procedurilor noastre de arhivare).

Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil în Scopurile Permise, ori atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul) și (i) nu mai există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea în continuare de către IAA (inclusiv obligația legală a IAA de a continua să stocheze datele respective) și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau (ii) dacă nu ne mai sunt necesare în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanță.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

  • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem;
  • Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe bază de consimțământ;
  • Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor ce vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le transmitem unei alte entități indicate de dumneavoastră;
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrările efectuate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În cazurile în care vă retrageți consimțământul, IAA nu va mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. IAA va putea, totuși, prelucra datele dvs. cu caracter personal dacă există un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele detalii de contact:

 

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară: pentru respectarea unei obligații legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare.

Pentru a ne conforma obligațiilor legale de securitate și confidențialitate a datelor ce ne revin, atunci când vă exercitați unul dintre drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea, comunicându-ne o copie unui document identificare sau orice alte informații necesare pentru a verifica faptul că solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns cu respectarea termenelor prevăzute de lege. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislației aplicabile, puteți formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

 

ACTUALIZĂRI ALE ACESTEI POLITICI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Cea mai recentă actualizare a acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal a fost realizată la data de 6 august 2018. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe pagina noastră de internet versiunea modificată a Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal și/sau o vă vom pune la dispoziție în alt mod, la cererea dumneavoastră.